testbat2
stenstrand
coffecups
talar_asa

"Åsa har den där härliga förmågan att prata om något som för många känns svårt - förändring - på ett enkelt och medryckande sätt. Efter att ha hört Åsa finns det liksom inget annat att välja på än att vandra vidare på ny väg!"- Peter Mattson, Verksamhetsområdeschef, Riksidrottsförbundet -

 

”Under reflektionstiden igår på frågan – Vad har du tagit med dig från gårdagen, svarade 80% att föreläsningen hade berört dem så att de fick nya insikter om sig själv och nya tankar på hur de ska arbeta framåt – både privat och professionellt!
 Fantastiskt!!” - Lotta Fredriksson, f.d. CEO Hammer & Hanborg -

 

Åsa är en Change Maker, en social entreprenör, inspiratör och någon som genomdriver förändringar.  I olika föreläsningar och utbildningsinsatser delar hon öppet och ärligt med sig av sina egna erfarenheter. Åsa vill inspirera dig till att se vilka fantastiska möjligheter som finns när du vågar möta de förändringar du ställs inför.

 

Åsa är van att leda alltifrån små intima möten till stora galor och är väl förtrogen med både den ideella sektorn och svenskt näringsliv.  

Välkommen att höra av dig.